Individuelt forløb

Du har måske mange regler for, hvad du må og ikke må spise.

Du oplever måske, at overspisninger tager overhånd og at du mister kontrollen.

Måske slår du selv oven i hovedet og føler, at det er dig, den er galt med.

Når jeg spiser noget ”forbudt”,
kan det hele være lige meget og så fortsætter jeg med at spise.”

– citat fra en klient

Du har sikkert forsøgt dig med at kontrollere din spisning ved hjælp af forbud og regler.

Regler hvor du med tiden har fået opdelt maden i sundt/usundt, fedende/slankende, tilladt/forbudt.

Men det hjælper ikke på dine overspisninger!

Det der sker i stedet for er, at denne sort/hvid opdeling af maden skaber en ”alt eller intet” tankegang. En opdeling hvor du hele tiden kan vælge rigtigt eller forkert og dermed øge risikoen for at ”falde i”.

Når jeg er ked af det, spiser jeg.
Når jeg er alene, spiser jeg.”
– citat fra en klient

I et individuelt forløb hos mig vil du få hjælp til at slippe dine regler omkring maden og få konkrete redskaber der lærer dig hvordan du kan navigere mellem ønsket om at være sund og have det godt.

I et forløb hos mig tager vi altid udgangspunkt i dig, dine mål og dine ønsker.

Du vil få hjælp til at slippe forbud og den dårlige samvittighed, og finde årsagen til både overspisninger og overvægt.

”Jeg melder afbud til arrangementer,
for jeg er bange for at andre kigger på mine spisevaner.”
– citat fra en klient

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

EMAIL

PRISER & FORLØB

Forud for et forløb har du mulighed for, at få en opstartssamtale til 400 kr., hvor vi sammen finder den bedste løsning for dig.

En enkelt session på 50 min. koster 1.095,-

Coaching tilbydes online via zoom.

Klippekort

kr.9995spar 955,-
  • 10 sessioner af 50 min.
  • Forløbet er for dig, der ønsker at få hjælp til, at starte din rejse mod et mere fleksibelt forhold til mad. I forløbet kan vi klarlægge dit mål og dine værdier, og begynde arbejdet med dine tanker omkring mad. Her vil vi fx. både arbejde med dine madregler, din sult og mæthed og andre redskaber, der kan hjælpe dig med at slippe dine overspisninger.

Klippekort

kr.14495spar 1.930,-
  • 15 sessioner af 50 min.
  • Forløbet er for dig der ønsker at slippe dine regler omkring mad og ”alt eller intet”-mentaliteten. I forløbet afdækker vi dine tanker omkring mad, og hvordan de forhindre dig i at slippe dine overspisninger. Derover finder vi de mål og værdier, som er vigtige for dig. Og så vil forløbet være spækket med konkrete redskaber, så du kan få et mere fleksibelt forhold til mad.

Klippekort

kr.18995spar 2.905,-
  • 20 sessioner af 50 min.
  • Forløbet er for dig der har kæmpet med dine tanker om mad og dig selv i flere år. Du vil få hjælp til at forstå mekanismerne bag dine overspisninger, og du via konkrete redskaber kan lære at slippe madens magt. I forløbet vil du lære at slippe din ”alt eller intet”-mentalitet, og lære hvordan et fleksibelt forhold til mad kan se ud for dig.

FÅ EN OPSTARTS-SAMTALE TIL 400 KR.

Ønsker du at arbejde med dine tanker omkring mad, og hvordan dine vaner påvirker dine madvalg?

KONTAKT

Referencer

Jeg har over en periode på tre måneder haft ugentlige samtaler med Kris. Hun er en varm og kærlig pige der forstår at få en til at føle sig tryg. Man kan tidligt mærke at man ikke bliver “dømt” i hendes selskab. Der er altså ikke den mindste snært af forudindtagethed. Man kan være sig selv. Mine problematikker med bl.a. overspisning er stort set ikke eksisterende mere. Mange tak for hjælpen, det har gjort hverdagen MEGET nemmere.

Pernille, 27 år

Jeg har været i et 10 ugers forløb hos min vanecoach Kris – og hvor kan det koncept og i særdeles hed hende varmt anbefales!
Jeg har gennem tiden forsøgt en masse slanke muligheder, nåede dog også et vægttab på 17 kg, men så snart jeg var tilfreds tog jeg det hele på igen, for det var ikke en livsstil der oprigtigt var implementeret i min krop, derfor gik jeg tilbage til det gamle liv og dermed vaner, fordi dem jeg havde tabt mig på var urealistiske (noget jeg hører er et ret kendt fænomen).

Men hvad skulle man så gøre?
Jeg kom hen til Kris rigtig forvirret fordi jeg ikke kunne “finde vej” i junglen af sundhedstilbud og fortabt fordi jeg troede den eneste måde jeg kunne tabe mig på var at leve uden alt det sjove mad i livet og træne hver dag. Og med Kris i hånden har jeg aller vigtigst fundet vej igen og dermed fået en enorm ro i hovedet, ingen stress, eller dårlig samvittighed.

Samtidig med at leve et liv uden at føle man går glip af det gode i livet, og når det så samtidig viser resultater når ens shorts pludselig begynder side bedre igen, amen så kan man ikke blive mere tilfreds!
Jeg er så enormt glad for at jeg valgte denne vej nemlig vanecoach hos Kris, frem for at blive ved at gå i blive i denne fanatiske sundhedsjungle! Tak Kris!

Cecilie, 24 år

Jeg har aldrig lyttet til min krops signal om at jeg var mæt – først da jeg var overmæt. Jeg kunne før Antikuren kun forholde mig til hvornår jeg var sulten, og hvornår jeg var så mæt, at jeg ikke kunne spise mere. Kris har givet mig selvindsigt! Man føler sig nærmest født på ny, og at få givet en ny chance til en sund livsstil – ikke bare en sund, men en fornuftig livsstil med grobund for livskvalitet! Antikuren har ændret mig, min mentalitet og mit syn på mig selv. Jeg har lært at ved at lytte til hvornår jeg faktisk var mæt – eller ved at spørge mig omvendt; er jeg faktisk sulten? Jeg startede med coaching ved Kris 5 måneder forud for gruppeforløbet, og dengang startede vi med at jeg skulle lytte til min sult og mæthed. Det er helt grundlæggende for et succesfuldt vægttab. Det er ikke nemt, pludseligt at skulle lytte til kroppens signaler, efter at de har været overhørt og ignoreret i så mange år.

Jeg har lært ikke at have dårlig samvittighed. Frygten for at andre skulle dømme, når man spiser en is, et ekstra stykke kage eller fredagsslik på en tirsdag, har i mange år styret mig. I dag er jeg en helt anden! Jeg kan med rank ryg og god samvittighed spise lige det jeg har LYST til.

Kris har vist mig vejen til en langvarigt, stabilt, fornuftigt og lykkeligt vægttab!

Jeg har ikke skulle gå på kompromis med sociale sammenkomster, i frygten for at skulle sige nej tak, men i stedet for lært mig at navigere og mærke efter, så selv en buffet ikke kan få mig til at overspise, men udvælge den mad der faktisk giver mig nydelse!

Jeg har endelig fundet en måde hvorpå jeg kan opnå mit ønskede vægttab, forudsat en accept af at det tager tid. Men et vægttab uden regler for hvilke fødevarer der må spises, uden dårlig samvittighed hvis man ”synder” eller træder ved siden af.

Antikuren er ikke bare redskaber – det er vejen til et bedre liv! Uanset ønske om vægttab eller ej, så kan Antikuren give ro i hverdagen, redskaber til at opnå andre mål omkring vaner eller ”bare” afhjælpe den velkendte dårlige samvittighed efter et ”usundt” indtag.

ALLE uden undtagelse, bør gennemføre Antikuren. Som opgør mod det fedmefremmede samfund, redskaber til at kunne navigere i de nøje indrettede supermarkeder med bevidste fristelser. Lær hvordan du kan sætte DINE omgivelser op til succes – for din egen skyld!

Jeg kan ikke sige det nok gange – Antikuren bør ikke betvivles; den er fantastisk – Kris er fantastisk dygtig!

Sidsel, 25 år